Yoga og massage

VÆRKSTEDET FOR KROP OG SIND

Værkstedet er etableret 1. januar 2011. Det er et sted, hvor vi passer på os selv og hinanden, og der er plads til alle.

 

To uafhængige enheder deler samme adresse: Yoga-værkstedet og Massage-værkstedet. De to enheder kan supplere hinanden eller benyttes separat.

 

YOGA-VÆRKSTEDET

Yoga er fantastisk givende fysisk og mentalt, og den grundlæggende vision på Yoga-værkstedet er at gøre yoga tilgængelig for alle – unge/ældre, mænd/kvinder, god fysisk form eller ej, smidig eller ej – også uanset om yoga er din primære eller sekundære ”motionsform”. For at tilgodese alles behov tilbyder Yoga-værkstedet tre yoga-former. Undervisningen og skemaet er sammensat på en sådan måde, at den enkelte har mulighed for en trinvis udvikling. Læs mere under "Yoga".

 

MASSAGE-VÆRKSTEDET

På Massage-værkstedet tilbydes forskellige former for behandling. Den enkelte klient er i centrum, og der tages udgangspunkt i individuelle behov og ønsker. Der fokuseres på, at behandlingerne udføres med grundighed og engagement.

 

Andre behandlere lejer lokaler på Værkstedet, så der er rig mulighed for at finde den behandling som passer til netop dig. Læs mere herom under ”Behandlinger”.

 

Kærlig hilsen
Ulla

Min baggrund og CV

Yoga og massage
VÆRKSTEDET FOR KROP OG SIND
v/ Ulla Bjerring Nielsen
Brovej 17E
8800 Viborg
tlf. 24631810
info@yogaogmassage.dk

Design og programmering af SimpelService.dk