OM YOGA

Yoga er et tusindvis år gammelt træningssystem for krop og sind. Gennem de fysiske øvelser (asanas) og pranayama (åndedræt) styrkes og smidiggøres den fysiske krop og sindet stilnes. Yoga virker afstressende, udrensende og vitaliserende. ”Yoga” betyder ”forening” – det at forene kroppen, sindet og det spirituelle væsen.


Der er mange forskellige yogaformer, som hver især har noget at byde på. På Værkstedet tilbydes Funktionel yoga/Alderstilpasset funktionel yoga og Ashtanga yoga.


Som træning af den fysiske krop er yoga yderst effektiv, men yoga er meget mere end. Det er egenomsorg; tid til dig selv; nærvær; meditation og mindfulness. Yoga som helhed er en værktøjskasse med mange forskellige redskaber – yoga er gaven som bliver ved med at give.


Meget kort lidt om Østens filosofi omkring Yin og Yang energier (vital livskraft): I Kina er betegnelsen af disse energier ”Chi” – i Japan ”Ki” og i Indien ”Prana” – kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de arbejder ud fra den antagelse at flyder disse energier og er disse energier i balance er resultatet en sund krop og et sundt sind i balance. Disse energier påvirkes positivt i yoga, via de fysiske øvelser og i særdeleshed gennem åndedrættet – dermed stimuleres den vitale livskraft.


Yoga og massage
VÆRKSTEDET FOR KROP OG SIND
v/ Ulla Bjerring Nielsen
Brovej 17E
8800 Viborg
tlf. 24631810
info@yogaogmassage.dk

Design og programmering af SimpelService.dk