Funktionel yoga og Alderstilpasset funktionel yoga

Funktionel yoga tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægemønstre, fysiologi og anatomi. Yogaen giver en slags ”modvægt” til det moderne liv og det levede liv på godt og ondt. Du lærer hvordan du undgår at slide på din krop, men derimod at beskytte, opbygge og passe på den. Yogaen toner, hydrerer og balancerer vævet i kroppen så du får det bedre fysisk såvel som mentalt.

Derudover indeholder undervisningen elementer af og inspiration fra Yin yoga (statiske øvelser); Yang yoga (dynamiske øvelser); Feldenkrais (integreret bevægelse) og Franklin Method (kropsbevidsthed).

Der lægges stor vægt på det funktionelle åndedræt og de klassiske vejrtrækningsmetoder fra yogatraditionen.

Yogaen vil give dig et ”indre brusebad” og ”yoga-vitaminerne” balancerer og stimulerer dit immunforsvar. Over tid vil du opbygge en personlig ”værktøjskasse” du kan tage med dig overalt, og som vil give dig viden og forståelse om din krop og dit sind.

Undervisningen på de funktionelle yogahold om eftermiddagen/aftenen og de alderstilpassede funktionelle yogahold om formiddagen er den samme – den eneste forskel er, at deltagernes gennemsnitsalder er lidt højere på formiddagsholdene.

Yoga og massage
VÆRKSTEDET FOR KROP OG SIND
v/ Ulla Bjerring Nielsen
Brovej 17E
8800 Viborg
tlf. 24631810
info@yogaogmassage.dk

Design og programmering af SimpelService.dk