SÅDAN KOMMER DU IGANG

Afhængig af hvilken yogaform du ønsker, er der forskellige tilgange til holdene. Læs beskrivelsen nedenfor, og hvis du er i tvivl om noget så kontakt venligst Værkstedet.

Yin yoga / Alderstilpasset yoga/Hatha yoga: Prøvetime 50,00 kr.
Ashtanga yoga: Introduktionskursus 100,00 kr.

Prøvetime: Yin yoga / Alderstilpasset yoga / Hatha yoga

For: Nye deltagere
   
Hvorfor: Prøvetime er et tilbud, som kan benyttes, hvis du gerne vil se om den respektive yogaform er noget for dig, før medlemskab oprettes. Max. 1 prøvetime pr. yogaform
   
Hvornår: Du kan begynde når som helst – året rundt – dog kan der i perioder være venteliste
   
Hvordan: Kontakt Værkstedet og aftal prøvetime.
Pris kr. 50,- som betales ved fremmøde.

Ashtanga yoga

For: Introduktionskursus er for begyndere og elever med erfaring fra andre yogaformer samt personer som på et tidspunkt har haft erfaring med Ay, men ønsker en genopfriskning. Har du tidligere erfaring med Ay behøver du ikke introduktionskursus og du er velkommen på enten begynderhold eller fortsætterhold. Ring og aftal nærmere.
   
Hvorfor: Da Ashtanga yoga er lidt mere omfattende end de andre yogaformer, som tilbydes på Yoga-værkstedet, giver introduktionen dig mulighed for at bedømme, om denne traditionelle yogaform er noget for dig, ligesom den danner et solidt og nødvendigt fundament for din videre deltagelse på Ay-holdene
   
Hvornår: Ay intro afholdes sædvanligvis onsdage kl. 19.30-21.15 – se under ”Sidste nyt” for næste intro. Efter introduktion fortsættes på Ay Begynderhold – se træningstider under ”Skema”
   
Hvordan: Tilmelding nødvendig. Kontakt Værkstedet.
Pris kr. 100,- som betales ved fremmøde.

 

Yoga og massage
VÆRKSTEDET FOR KROP OG SIND
v/ Ulla Bjerring Nielsen
Brovej 17E
8800 Viborg
tlf. 24631810
info@yogaogmassage.dk

Design og programmering af SimpelService.dk