Min baggrund og CV

I min barndom og ungdom dyrkede jeg gymnastik i 10 år. Som 20-årig startede jeg på karate, som jeg dyrkede, konkurrerede og underviste i, i 30 år. I september 2010 stoppede jeg mit virke indenfor karate. Mine mange år i karate i både ind- og udland har givet mig usandsynlig meget, og jeg er dybt taknemmelig for de erfaringer og oplevelser karaten har givet mig.


I år 2000, til min 40 års fødselsdag gav jeg mig selv en gave. Et yoga-ophold under sydens sol. Det var den bedste gave jeg nogensinde har fået. Jeg var heldig, at min første yogalærer Ina Thanild var og er fantastisk dygtig og inspirerende – og at hun ”tog kampen op” med at få min krop løsnet op. Nok var jeg stærk og forholdsvis smidig – men jeg fandt hurtig ud af, at jeg var låst rigtig mange steder i kroppen. I nogle af yoga-stillingerne følte jeg mig som en stram reb-knude, der bare ikke ville give sig. Jeg fortsatte med denne fascinerende yoga, studerede bøger og dvd´er, deltog i workshops og retræter i ind- og udland. I årenes løb er ””reb-knuden” fiber for fiber blevet løsnet op – der er stadig rigtig meget at arbejde på, men det gør jeg gerne. Min ”gamle ven” skuldersmerten er væk og ”en anden gammel ven” lændesmerten er markant forbedret og hilser kun på, når jeg ikke træner yoga regelmæssigt.


Jeg havde aldrig turdet håbe på, at det jeg i tidernes morgen fandt i karate kunne findes andre steder. Men heldig var jeg, for jeg fandt både det og mere i yoga. Begejstringen for yoga ville ingen ende tage – jeg måtte simpelthen bare give den videre. Jeg vidste, at jeg elskede at undervise, for det havde jeg gjort i karate i mange år, så jeg begyndte at undervise i yoga også.


I 2008 deltog jeg i en workshop i Århus med den svenske yogalærer Maria Boox. Det var en skelsættende oplevelse for mig. I Maria fandt jeg den yogalærer jeg ikke vidste jeg søgte efter. Hun er en fantastisk dygtig lærer og et utroligt dejligt menneske. Jeg har sidenhen deltaget i en række workshops og retræter hos hende i Indien, på Kreta og i Århus, og hun giver workshops på Værkstedet hvert år.


Jeg har siden min tid i gymnastikverdenen som barn og ung været meget interesseret i og fascineret af kroppens bevægelsesmuligheder. En interesse som er blevet intensiveret gennem mine år yoga. Jo mere jeg lærer og erfarer fra egen praksis og oplevelser – jo mere fascineret og nysgerrig bliver jeg. Yogaen har så sandeligt påvirket mit liv positivt på mange niveauer.


I 2004 tog jeg uddannelsen som fysiurgisk massør og en uddannelse i anatomi og fysiologi, og har sidenhen arbejdet som massør.


Klik her for at se mit CV billedliggjort på en pdf collage

CV

Yogaundervisning
Center for Bevidst Bevægelse (Viborg)
Viborg Karate & Kickboxing Center
Animationsskolen (Viborg)
Atlantis Motion (Skive)
Studio 7 (Thisted)
Viborg Gymnastikhøjskole
DGI
Århus Ashtanga Yoga Shala
Viborg Gymnastik Forening


Massør
Vestre Landsret
Center for Bevidst Bevægelse (Viborg)
Grundfos (Bjerringbro)
Bianco Sko (Kolding) (for Klinik Alternativa, Viborg)
Scanbox (Viborg) (for Klinik Alternativa, Viborg)
Viborg Svømmehal (helseaftener)

Yoga og massage
VÆRKSTEDET FOR KROP OG SIND
v/ Ulla Bjerring Nielsen
Brovej 17E
8800 Viborg
tlf. 24631810
info@yogaogmassage.dk

Design og programmering af SimpelService.dk