OM YOGA

Yoga er et tusindvis år gammelt træningssystem for krop og sind. Gennem de fysiske øvelser (asanas) og pranayama (åndedræt) styrkes og smidiggøres den fysiske krop og sindet stilnes. Yoga virker afstressende og på samme tid vitaliserende.


Der er mange forskellige yogaformer, som hver især har noget at byde på. Her på Værkstedet tilbydes: Yin yoga (herunder Alderstilpasset yoga); Hatha yoga og Ashtanga yoga.


Som træning af den fysiske krop er yoga yderst effektiv, men yoga er meget mere end. Det er egenomsorg; tid til dig selv; nærvær; meditation og mindfulness. Yoga som helhed er en værktøjskasse med mange forskellige redskaber – yoga er gaven som bliver ved med at give.


Meget kort lidt om Østens filosofi omkring Yin og Yang energier (vital livskraft): I Kina betegnes det som ”Chi” – I japan som ”Ki” og i Indien, yogaens fødested, betegnes det som ”Prana” – kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er, at de arbejder ud fra den antagelse at flyder disse energier og er disse energier i balance er resultatet en sund krop og et sundt sind. Disse energier påvirkes positivt i yoga, via de fysiske øvelser men specielt gennem åndedrættet. Over tid øges kvaliteten af åndedrættet – og dermed optimeres den vitale livskraft.


Yoga Forening. Forene krop, sind og spirituelle væsen
Alderstilpasset yoga Grundøvelser i styrke og smidighed samt modificerede yogaøvelser, hvor der tages hensyn til udøverens alder og fysiske standard
Yin yoga Blød, dybdegående yoga
Ashtanga yoga (Ay) Dynamisk yoga (Yang yoga)
Hatha yoga Klassisk yoga (Yin/Yang yoga)
Praksis Yogatræning
Shala Yogasal/yogaskole. A place to study yoga
Guidet Læreren giver instrukser og fører dig gennem øvelserne
Ay intro Introduktion til Ashtanga yoga
Ay Begynder Ashtanga yoga begynderhold
Ay Fortsætter Ashtanga yoga for fortsættere
Mysore Udtales ”mai såre”. Egen / personlig Ashtanga yoga praksis. Se mere under ”Ashtanga yoga”
Yoga og massage
VÆRKSTEDET FOR KROP OG SIND
v/ Ulla Bjerring Nielsen
Brovej 17E
8800 Viborg
tlf. 24631810
info@yogaogmassage.dk

Design og programmering af SimpelService.dk